albire dinti cabinet stomatologic  
a
Acasa
 
Servicii
 
Consultatii
 
Albire dinti
 
Galerie Foto
 
Contact
 
 
Albire dinti| Cabinet stomatologie DentaStyle

Albire dentara

Tratamentul de albire dentara este o procedura utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru. In timp, anumite substante colorate (din cafea, ceai, vin rosu) patrund prin smalt de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj si periaj profesional.

Albire dinti la Cabinet stomatologic DentaStyleTipuri de albire dinti:

1. Albirea in cabinet: are loc intr-o singura sedinta. Gelul de albire este mai concentrat.
2. Albirea la domiciliu: se confectioneaza gutiere adaptate dintilor pacientului si se foloseste un gel cu concentratie mai redusa.

Gutierele se poarta noaptea, timp de 6-8 nopti.

In afara tehnicilor de albire clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, se utilizeaza si o tehnica revolutionara, numita Accelerator de Albire. Aceasta consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor. Aceasta terapie este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

In urma unei albiri realizate corect la cabinet riscul afectarii dentare nu exista pentru ca tratamentul este urmat de sedinte de fluorizare. Efectul dureaza intre 6 luni-2 ani, insa presupune o atenta igiena a pacientului.

Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit, iar in pretul terapiei de albire este inclusa sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional.

Atentie insa: albirea nu este eficienta in urmatoarele situatii: - coloratia maronie, data de carie - coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam - fluoroza dentara.
 

 
 

Albire dinti
www.albiredinti.com.ro
Cabinet dentar
www.cabinet-dentar.com.ro
Cabinet stomatologic
www.cabinet-stomatologic.com.ro
Doctor stomatolog
www.doctor-stomatolog.com.ro
Implant dentar
www.implant-dentar.com.ro
         
© 2011 - DentaStyle - Calea Serban Voda, nr 282, bl 3B, sc A, parter, ap 1, sector 4, interfon 1C, Bucuresti, Romania
Webdevelopment by:
design by | GIRAFFE MEDIA TEAM | www.giraffe.ro | La Inaltimea asteptarilor